Η λέσχη μας άλλαξε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το νέο μας email είναι info@4x4letek.gr
jeepΕπόμενη Εκδρομή: ---
1. H Λέσχη μας χαρακτηρίζετε από την φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα σε όλες τις εκδηλώσεις της. Στις εκδρομές μας απαγορεύεται ρητώς η χρήση αλκοόλ κατά την οδήγηση ή πριν από αυτή σε ποσότητες που θα έθεταν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των συμμετεχόντων και πάντα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. H Λέσχη δεν έχει ευθύνη για τυχόν παράνομη συμπεριφορά του συμμετέχοντος μέλους αλλά και δεν πρόκειτε να την ανεχθεί στις εκδρομές της.

2. Τα οχήματα πρέπει να χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο , όπου αυτό είναι δυνατό, και να μην εισέρχονται σε ξένη ιδιοκτησία όπως φυλαγμένα ή αφύλακτα οικόπεδα, καλλιέργειες κλπ . Η οδήγηση εκτός δρόμου θα πρέπει να γίνεται με σεβασμό προς την φύση έτσι ώστε να ταλαιπωρείτε όσον το δυνατόν λιγότερο το φυσικό περιβάλλον.

4. 10-20 μέτρα minimum απόσταση ανάμεσα στα οχήματα σε οδήγηση στο χώμα .Εφόσον το κονβόι σταματήσει μέσα στην διαδρομή για οποιονδήποτε λόγο πλήν διαλλείματος ,τα οχήματα θα πρέπει να διατηρούν τις μεταξύ τους αποστάσεις για τυχόν μανούβρες. Στον αυτοκινητόδρομο τα οχήματα πρέπει να έχουν απόσταση ίση με 1 μήκος οχήματος ανά 10 χιλιόμετρα τουλάχιστον. Η συνήθης ταχύτητα για το κονβοϊ είναι 110χλ/ώρα οπότε μια απόσταση 60 μέτρων στον αυτοκινητόδρομο σε αυτές τις ταχύτητες είναι η minimum. Προσπαθήστε να αποφύγετε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των αυτοκινήτων. Χαλάνε το κονβοϊ και δεν παρέχουν την ασφάλεια της ομάδας. Με συχνές συστάσεις και εξηγώντας το από την αρχή αυξομειώστε τις αποστάσεις στα παραπαάνω επίπεδα.

5. Τα οχήματα ακολουθούν πάντα την πορεία του πλοηγού και δεν βγαίνουν από την πορεία που αυτός ακολουθεί χωρίς προηγουμένως να έχουν λάβει σχετική άδεια. Όταν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία στάση εκτός των προγραμματισμένων, πρέπει πρώτα να ενημερώσουμε τον πλοηγό της διαδρομής.

6.Όταν οδηγούμε σε κονβόι, για να μην χανόμαστε, πρέπει το κάθε προπορευόμενο όχημα να ελέγχει αν το όχημα που ακολουθεί έχει δεί την αλλαγή πορείας (να περιμένει σε κάθε στροφή)

7. Αφήνουμε το κάναλι επικοινωνίας ανοιχτό για να λαμβάνουμε τις πληροφορίες που λέει ο πλοηγός και σε περίπτωση εκπομπής, αυτή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 δευτερόλεπτα.

8. Για το πέρασμα κάποιου εμποδίου:Τα οχήματα θα πρέπει να το περνούν ένα-ένα κάθε φορά . Οι οδηγοί θα πρέπει να σέβονται τις υποδείξεις του αρχηγού/πλοηγού της διαδρομής. Όταν παραστεί ανάγκη όπως εάν κολλήσει ένα όχημα , το μέλος που ηγείτε τις προσπάθειας απεγκλωβισμού του οχήματος είναι ο πλοηγός . Ο πλοηγός μπορεί να αναθέσει αυτή την εργασία από την αρχή της διαδρομής ή κατά περίπτωση σε άλλον συμμετέχοντα που τίθεται αυτόματα για όσο διαρκεί η προσπάθεια επικεφαλής ολόκληρης της ομάδας και παίρνει την θέση του αρχηγού /πλοηγού για αυτόν τον χρόνο και μόνον.

9. Σε απότομες ανωφέρειες - κατωφέρειες εφόσον έχει περάσει το προπορευόμενο όχημα θα πρέπει αυτό να κάνει σήμα στο επόμενο να ξεκινήσει και αυτό που ακολουθεί δεν ξεκινάει εάν δεν πάρει το αυτό το σήμα. Αυτό δίνεται για πιο σβέλτο ρυθμό μέσω CB.

ΠΗΓΗ: www.jimnyclub.gr

Τελευταία Ενημέρωση

11-03-20

Εορτολόγιο

Παρασκευή
22
Ιανουαρίου
Τιμοθέου αποστόλου, Αναστασίου του Πέρσου