Η λέσχη μας άλλαξε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το νέο μας email είναι info@4x4letek.gr
jeepΕπόμενη Εκδρομή: ---

Τεχνικά Άρθρα

1. H Λέσχη μας χαρακτηρίζετε από την φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα σε όλες τις εκδηλώσεις της. Στις εκδρομές μας απαγορεύεται ρητώς η χρήση αλκοόλ κατά την οδήγηση ή πριν από αυτή σε ποσότητες που θα έθεταν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των συμμετεχόντων και πάντα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. H Λέσχη δεν έχει ευθύνη για τυχόν παράνομη συμπεριφορά του συμμετέχοντος μέλους αλλά και δεν πρόκειτε να την ανεχθεί στις εκδρομές της.

Περισσότερα...

Άσχετα με τον τύπο του ασυρμάτου που έχουμε επιλέξει θα πρέπει να ακολουθούμε ορισμένους κανόνες, έτσι ώστε να μην επικρατεί το λεγόμενο «μπάχαλο» που λέμε όλοι όταν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις οι αποστάσεις που έχουν τα αυτοκίνητα μεταξύ τους είναι πολύ μικρές οπότε μερικοί κανόνες παραβλέπονται. Οι περισσότεροι έχουν εμπειρία στις ασύρματες επικοινωνίες και τους γνωρίζουν ήδη, ας το δουν σαν μια ευκαιρία να τους θυμηθούν.

Περισσότερα...

Άκαμπτος άξονας: χαλύβδινη, χυτή κατασκευή που φιλοξενεί το διαφορικό, τα ημιαξόνια και το σύστημα στήριξης των τροχών σε ένα ενιαίο φορέα. Το συναντούμε στο πίσω μέρος των φορτηγών.

Περισσότερα...

Μετά την χιονόπτωση, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αλήθεια! Οι προβλέψεις έγιναν πράξη, χιόνισε και τώρα θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε το αυτοκίνητό μας να είναι σε καλή κατάσταση για να μας μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό μας! Οι πρώτες στιγμές πριν ξεκινήσουμε να οδηγούμε είναι πολύ βασικές! Να μερικά πράγματα που θα πρέπει να ξέρουμε πριν καννα μπούμε στο αυτοκίνητο!

Περισσότερα...

Μας το ζητήσατε και σας το φέραμε: Μικρά μυστικά για να οδηγήσετε με ασφάλεια στο χιόνι, μικρά μυστικά, για να αποφύγετε το κόλλημα ή την ζημιά στο αυτοκίνητό σας! Θέλει γκάζι ή μαλακά; Θέλει γρήγορο τιμόνι ή μαλακές κινήσεις; Διαβάστε το άρθρο αυτό και ίσως βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε!

Περισσότερα...

Τελευταία Ενημέρωση

11-03-20

Εορτολόγιο

Παρασκευή
15
Ιανουαρίου
Παύλου Θηβαίου, Ιωάννου Καλυβίτου